Ψάξ’το λίγο παραπάνω

Δεν είναι όλες οι σπιρουλίνες ίδιες. Αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ενημερωθείτε, καθόσον αυτή καθεαυτή η διαδικασία παραγωγής και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες λαμβάνει χώρα, προσδίδουν στο τελικό προϊόν που φτάνει στον καταναλωτή ποιοτικά ή μη χαρακτηριστικά.

 

Οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς τα άλγη έχουν μεγάλη ικανότητα βιοσυσσώρευσης βαρέων μετάλλων.
Η παρουσία βαρέων μετάλλων είτε στο νερό είτε στα θρεπτικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη της σπιρουλίνας, έχει ως αποτέλεσμα την επιβάρυνση του τελικού προϊόντος.

Στη διαδικασία παραγωγής της Spiroulina PLATENSIS πραγματοποιούνται συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι του χρησιμοποιούμενου νερού & των πρώτων υλών που αποκλείουν το ενδεχόμενο ύπαρξης βαρέων μετάλλων & μικροβιακού φορτίου σε αυτό. Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Παραγωγή & Ποιότητα.

Ό,τι είναι πράσινο δεν είναι απαραίτητα σπιρουλίνα.
Πράγματι στο εμπόριο κυκλοφορούν προϊόντα με την ονομασία σπιρουλίνα που περιέχουν προσμίξεις και άλλων αλγών.

Στη διαδικασία παραγωγής της Spiroulina PLATENSIS πραγματοποιούνται συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι των δεξαμενών καλλιέργειας που διασφαλίζουν τη μονοκαλλιέργεια του ευεργετικού στελέχους. Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Παραγωγή & Ποιότητα.

Παραγωγή σπιρουλίνας σε ανοιχτού τύπου δεξαμενές.
Η παραγωγή σπιρουλίνας σε ανοιχτού τύπου δεξαμενές εκθέτει το προϊόν σε βλαπτικούς εξωγενείς παράγοντες.

Στη μονάδα παραγωγής της Spiroulina PLATENSIS το προϊόν αναπτύσσεται σε κλειστού τύπου θερμοκήπιο και πιο συγκεκριμένα, σε 162 μικρές προστατευόμενες δεξαμενές μονοκαλλιέργειας. Έτσι εξαλείφονται τα προβλήματα μόλυνσης από εξωγενείς παράγοντες, όπως έντομα, σκόνη, βροχή κλπ.

Ο λανθασμένος τρόπος λήψης της σπιρουλίνας
Πολλοί καταναλωτές λόγω της ελλιπούς ενημέρωσης σχετικά με τον σωστό τρόπο λήψης της σπιρουλίνας, δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στην εταιρεία μας, μεταξύ άλλων, λειτουργούν 2 τμήματα -Ιατρικό & Διατροφικό- τα οποία παρέχουν εξατομικευμένες οδηγίες χρήσης με στόχο τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων από τη λήψη των προϊόντων Spiroulina PLATENSIS. Αν επιθυμείτε μπορείτε να συμπληρώσετε το Ερωτηματολόγιο Υγείας.

Οχλήσεις για Τηλεφωνικές Πωλήσεις
Πολλοί καταναλωτές αναφέρουν συνεχείς και επίμονες τηλεφωνικές οχλήσεις από εταιρείες σπιρουλίνας για την πώληση προϊόντων. Μάλιστα κάποιοι πελάτες μας παράγγειλαν προιόντα σπιρουλίνας τηλεφωνικά νομίζοντας ότι πρόκειται για τη δική μας εταιρεία.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η εταιρεία μας δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Ερευνητικό – Επιστημονικό Ενδιαφέρον
Είχαμε την τιμή και τη χαρά μεγάλα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας να επιλέξουν τα προϊόντα Spiroulina PLATENSIS της εταιρείας μας για να διεξαγάγουν κλινικές μελέτες, αποδεικνύοντας in vivo τις θετικές επιδράσεις των προϊόντων μας σε πληθυσμούς με συγκεκριμένη παθολογία.

 

Θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι είμαστε η μοναδική ελληνική εταιρεία που έχει πιστοποιηθεί από την TÜV AUSTRIA Hellas με το Food Safety System Certification FSSC 22000 για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων. Επιπλέον, η εταιρεία μας διαθέτει αδειοδοτημένο από τον ΕΟΦ εργαστήριο παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής (Αρ. Αδείας Νο.107554/16.12.2014).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στις Πιστοποιήσεις.

Ψάξ’το λίγο παραπάνω/h4>

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης