Ταλιατέλες Με Spiroulina PLATENSIS aglio e olio

Ένα πιάτο με ταλιατέλες με μία συσκευασία με ταλιατέλες πάνω σε μία καρό πετσέτα

Συνδυάζουμε τις πιο θρεπτικές Ταλιατέλες με Spiroulina PLATENSIS με το αγαπημένο ψάρι όλων, το σολομό. Ετοίμασε ένα gourmet πιάτο εύκολα & γρήγορα!

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 20′
Μερίδες: 5
Θερμίδες: 580kcal

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει, προσθέτουμε αλάτι και τις Ταλιατέλες.
  2. Βράζουμε για 5′ & τις σουρώνουμε.
  3. Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά και αφήνουμε να ζεσταθεί.
  4. Ρίχνουμε το extra παρθένο ελαιόλαδο Loustari, το σκόρδο και σοτάρουμε, μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα.
  5. Έπειτα, προσθέτουμε τις ταλιατέλες, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 3′.
  6. Προσθέτουμε το μαϊντανό & αλατοπιπερώνουμε.
  7. Σερβίρουμε τις ταλιατέλες σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα.

Καλή σας απόλαυση!

#Sp_recipes

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης