Σπαγγέτι με λιαστή ντομάτα και Σπιρουλίνα flakes

Τα αγαπημένα μας ζυμαρικά σε έναν ανατρεπτικό συνδυασμό! Ένα γεύμα υψηλής διατροφικής αξίας χάρη στην λιαστή ντομάτα, το κουνουπίδι και Σπιρουλίνα flakes που θα αγαπηθεί από όλους!

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 25′
Μερίδες: 4
Θερμίδες ανά μερίδα: 491kcal

Υλικά

  • 500g μακαρόνια spaghetti
  • 5 φέτες λιαστές ντομάτες
  • 3 μικρές φουντίτσες κουνουπίδι
  • 300g μανιτάρια σε φέτες
  • 5 ντοματίνια κομμένα σε φέτες
  • 2 κ.σ. Σπιρουλίνα Flakes
  • 1 σκόρδο
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Λίγο αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε για λίγα λεπτά το κουνουπίδι σε νερό μέχρι να μαλακώσει ελαφρώς. Έπειτα το σουρώνουμε.
  2. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες.
  3. Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια θερμοκρασία και σοτάρουμε το κουνουπίδι.
  4. Προσθέτουμε τη λιαστή ντομάτα, τα μανιτάρια, τα ντοματίνια και το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά ακόμα.
  5. Με μία πιρούνα, μεταφέρουμε τα μακαρόνια χωρίς να τα σουρώσουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε.
  6. Αφήνουμε να σταθεί για λίγο και να απορροφήσει τα υγρά του.
  7. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα Σπιρουλίνα flakes.

Καλή σας απόλαυση!

#Sp_recipes

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης