Bio Ταλιατέλες με κοτόπουλο, λαχανικά & soya sauce

Bio Ταλιατέλες με κοτόπουλο, λαχανικά & soya sauce

Ετοιμάζεσαι για το Μαραθώνιο; Διοργάνωσε pasta night με την πιο γευστική συνταγή που είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, υδατάνθρακες κι όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι χάρη  στις βιολογικές Ταλιατέλες με λουίζα από το Κτήμα Ευκαρπία και τα Σπιρουλίνα flakes!

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 20′ (+30′ για το κοτόπουλο)
Μερίδες: 4
Θερμίδες ανά μερίδα: 445kcal

Υλικά

  • 1 συσκευασία Bio Ταλιατέλες με λουίζα
  • 400g στήθος κοτόπουλο βρασμένο
  • 100g μπροκολο σε φουντίτσες
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 μέτρια καρότα κομμένα σε ροδέλες
  • 1 μεγάλο κολοκυθάκι κομμένα σε ροδέλες
  • 1 φλυτζ. ζωμό κοτόπουλο
  • 3 κουταλιές soya sauce
  • Αλάτι & πιπέρι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. Σπιρουλίνα flakes

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε το κοτόπουλο, το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε κομματάκια.
  2. Bράzουμε τις ταλιατέλες για 5′ & παράλληλα, κόβουμε τα λαχανικά σε ροδέλες.
  3. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2′ & συνεχίζουμε προσθέτοντας τα καρότα για άλλα 2′.
  4. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και το μπρόκολο και ολοκληρώνουμε ρίχνοντας το ζωμό κοτόπουλο.
  5. Αλατοπιπερώνουμε, βράζουμε για 2′ και προσθέτουμε το κοτόπουλο.
  6. Ρίχνουμε τη soya sauce και βράζουμε για 2-3′ ακόμη.
  7. Όταν ολοκληρωθεί ο βρασμός, μεταφέρουμε τις ταλιατέλες στη σάλτσα μας & ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν όλα τα υλικά.
  8. Σερβίρουμε προσθέτοντας σε Coconut bowl πασπαλίζοντας με Σπιρουλίνα flakes.

Καλή σας απόλαυση!

#Sp_recipes

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή:

Bio Ταλιατέλες με κοτόπουλο, λαχανικά & soya sauce

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης