Σαλάτα με αποξηραμένα King Oyster Mushrooms & ντρέσινγκ από βούτυρο και φασκόμηλο

Σαλάτα με ρεβίθια 7 μανιτάρια King Oyster
Ξεχωριστή σαλάτα με αποξηραμένα King Oyster Mushrooms & ντρέσινγκ από βούτυρο και φασκόμηλο… υπέροχη γεύση, ιδανικό συνοδευτικό κρασιού!

 

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 10′
Μερίδες: 2

ΥΛΙΚΑ

  • Μία συσκευασία αποξηραμένα King Oyster Mushrooms
  • 2 κ.σ. ανάλατο βούτυρο
  • 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε φέτες
  • Ένα φλυτζάνι ρεβίθια έτοιμα βρασμένα
  • 10 αποξηραμένα φύλλα φασκόμηλο
  • 5 ντοματίνια
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • ½ φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί
  • αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη μισή συσκευασία αποξηραμένα αποξηραμένα King Oyster μανιτάρια και καλύπτουμε με νερό βραστό και αφήνουμε στην άκρη για 10′.
  2. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ανάλατο βούτυρο σε μέτρια φωτιά και στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο & το φασκόμηλο.
  3. Αφαιρούμε το φασκόμηλο και το αφήνουμε στην άκρη για γαρνίρισμα.
  4. Σοτάρουμε το σκόρδο & το βούτυρο μέχρι να ροδίσουν.
  5. Στραγγίζουμε τα μανιτάρια που έχουν μουλιάσει & τα σοτάρουμε μέχρι να αποκτήσουν ένα χρυσοκάστανο χρώμα.
  6. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το κρασί και βράζουμε για 3′ σε μέτρια φωτιά. Βάζουμε στην άκρη τα φιλετάκια των μανιταριών.
  7. Κάνουμε πούδρα χρησιμοποιώντας το μούλτι τα υπόλοιπα αποξηραμένα αποξηραμένα King Oyster και τα ρίχνουμε στο παραπάνω μίγμα του ντρέσσινγκ.
  8. Αλατοπιπερώνουμε & πασπαλίζουμε με το φασκόμηλο.
  9. Σε ένα βαθύ μπολ, τοποθετούμε τα ρεβίθια, τα ντοματίνια και τα υπολοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
  10. Σερβίρουμε την σαλάτα μας και τοποθετούμε πάνω τα φιλετάκια των King Oyster Mushrooms.

• Sluuurrp •
Dinner tonight provided by: Mushrooms’ Art

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης