Και vegan και χωρίς λακτόζη και νόστιμο και υγιεινό! Είναι το πιο ανατρεπτικό παγωτό του καλοκαιριού. Απολαμβάνουμε υπεύθυνα & χωρίς τύψεις το πιο healthy παγωτό με Spiroulina PLATENSIS!
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 10′
Μερίδες: 2
Θερμίδες ανά μερίδα: 279kcal
Υλικά
- 400ml γάλα καρύδας
- 1/4 φλιτζάνι σιρόπι αγαύης ή σιρόπι σφενδάμου
- 1 φακελάκι Σκόνη Spiroulina PLATENSIS
- 1 κ. σ. Σπιρουλίνα flakes
- 1 κ. σ. κακάο
Εκτέλεση
- Σε ένα μπλέντερ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το κακάο. Εάν δεν έχουμε μπλέντερ, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σύρμα.
- Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ. Το καλύπτουμε και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3-4h.
- Πριν το σερβίρουμε, το αφήνουμε να ξεπαγώσει για 20′ για να μπορούμε χρησιμοποιήσουμε το σκουπ.
- Πασπαλίζουμε λίγο κακάο & Σπιρουλίνα flakes, πριν το σερβίρουμε.