Τα αγαπημένα μας ζυμαρικά γίνονται ένα ξεχωριστό πιάτο χάρη στο πέστο με Σπιρουλίνα flakes. Όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά σε ένα γεύμα που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 20′
Μερίδες: 2
Θερμίδες ανά μερίδα: 483kcal
Υλικά
- 500g φιογκάκια χωρίς γλουτένη
- 200g τυρί τύπου ‘φέτα’ φυτικής προέλευσης
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κ.γλ. κόλιανδρο
- 1 κ.σ. Σπιρουλίνα Flakes
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- Λίγο αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπλέντερ, ρίχνετε τη φέτα, την καθαρισμένη σκελίδα σκόρδο, τον κόλιανδρο, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα Σπιρουλίνα flakes.
- Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα σουρώνετε.
- Στο τέλος, ρίχνετε τη σάλτσα στα ζυμαρικά και ανακατεύετε.
Καλή σας απόλαυση!
#Sp_recipes
Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή: