Πιστοποιήσεις

Πρωταρχική επιδίωξη της εταιρείας μας από την ίδρυσή της, ήταν και παραμένει η παραγωγή σπιρουλίνας αρίστης ποιότητας

 

Από την πρώτη στιγμή δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στη μέριμνα θεμάτων ποιότητας, τόσο των πρώτων υλών και διαδικασιών παραγωγής, όσο και του χρησιμοποιούμενου νερού. Η επιβράβευση των  προσπαθειών μας, με τα διεθνή πιστοποιητικά Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων από την TUV Austria Hellas, αποτελεί εχέγγυο ποιότητας των προϊόντων Spiroulina PLATENSIS.

Είμαστε η μόνη ελληνική εταιρεία παραγωγής σπιρουλίνας  πιστοποιημένη με το Food Safety System Certification FSSC 22000 για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων που εφαρμόζεται από την TUV Austria Hellas. Το FSSC 22000 περιλαμβάνει τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 22000:2005, ISO/TS 22002-1BSI και τις πρόσθετες απαιτήσεις του FSSC 22000.

Παράλληλα, η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με το  EN ISO 9001:2008 από την TUV Austria Hellas για το Σύστημα Διαχείρισης που εφαρμόζει.

Επιπλέον, η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με το Halal Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σε συμμόρφωση με το δίκαιο της Σαρία: Ιερό Μουσουλμανικό δίκαιο.

Επιπρόσθετα, το ‘Δίκτυο Ελληνικής Σπιρουλίνας’ έχει Άδεια Παραγωγής Συμπληρωμάτων Διατροφής από τον ΕΟΦ (Αρ. Αδείας Νο.107554/16.12.2014).

Πιστοποιήσεις

     

 

Άδειες Παραγωγής

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης