Tακος με καπνιστό σολομό και Σπιρουλίνα flakes

Ξύλινη θήκη με τάκος με καπνιστό σολομό, αβοκάντο, σπανάκι και Σπιρουλίνα flakes

Ιδανικό κρύο σνακ για απαιτητικούς ουρανίσκους!

Γρήγορο και γευστικό με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά κρυμμένα μέσα του! Το μικρό σας γεύμα, ιδανικό τόσο για το γραφείο όσο και για το σχολείο.

Πλούσιο σε Ω-3 λιπαρά οξέα χάρη στο σολομό, με πολλές φυτικές ίνες χάρη στο σπανάκι και πρωτεΐνη χάρη στα Σπιρουλίνα flakes.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 7′
Μερίδες: 1
Θερμίδες ανά μερίδα: 286 kcal

Υλικά

  • 1 πίτα τάκος (75g) *
  • 1 φέτα καπνιστό σολωμό
  • 2 ντοματίνια κομμένα σε φέτες
  • 1 φέτα αβοκάντο
  • 1 κ.γλ. Σπιρουλίνα Flakes
  • Λίγο φρέσκο σπανάκι

Εκτέλεση

  • Καθαρίζετε, πλένετε και τεμαχίζετε το σπανάκι.
  • Ψήνετε ελαφρά το σολομό.
  • Κόβετε μία φέτα από αβοκάντο.
  • Πλένετε και τεμαχίζετε τα ντοματίνια.
  • Προσθέτετε τις Σπιρουλίνα flakes.
  • Τοποθετείτε όλα τα υλικά στον τάκο.

* Αντί για Τάκος, μπορούμε να το φτιάξουμε με αραβική πίτα.

Καλή σας απόλαυση!
#Sp_recipes

 

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης