Bio Ταλιατέλες με λουίζα, μπρόκολο & μανιτάρια

Ταλιατέλες με μπρόκολο και Σπιρουλίνα flakes

Η πιο γευστική επιλογή που χαρίζει πλήθος θρεπτικών συστατικών χάρη στις βιολογικές Ταλιατέλες με λουίζα από το Κτήμα Ευκαρπία και τα Σπιρουλίνα flakes!

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 20′
Μερίδες: 4
Θερμίδες ανά μερίδα: 530kcal

Υλικά

  • 1 συσκευασία Bio Ταλιατέλες με λουίζα
  • 400g μπροκολο σε φουντίτσες
  • 4 φέτες μπέικον
  • 150g κρεμα γαλακτος
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • Μία πρέζα αλατι
  • Μία πρέζα πιπέρι
  • Μία πρέζα μοσχοκάρυδο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 100g τυρί τριμμένο
  • 2 κ.σ. Σπιρουλίνα flakes

Εκτέλεση

  1. Bράzουμε τις ταλιατέλες για 5′. Παράλληλα, βράζουμε για 4′ τις φουντίτσες του μπρόκολου.
  2. Σουρώνουμε τις ταλιατέλες κάτω από κρύο νερό για λίγο, κρατάμε μία κουτάλα νερό από τα ζυμαρικά μας & αφήνουμε στην άκρη.
  3. Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο & μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε ψιλοκομμένα τα κρεμμυδάκια & το σκόρδο σοτάροντας για 2′.
  4. Έπειτα, προσθέτουμε το μπέικον, έπειτα τα μανιτάρια σοτάροντας μέχρι να φύγουν τα υγρά τους και το μπρόκολο για 1′.
  5. Αφού τα ανακατέψουμε καλά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το αλάτι, το πιπέρι & το μοσχοκάρυδο.
  6. Προσθέτουμε το νερό από τα ζυμαρικά μας και το ρίχνουμε στο τηγάνι μας.
  7. Χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά & αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει.
  8. Όταν ολοκληρωθεί ο βρασμός, μεταφέρουμε τις ταλιατέλες στη σάλτσα μας & ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν όλα τα υλικά.
  9. Σερβίρουμε προσθέτοντας το τριμμένο τυρί και πασπαλίζοντας με Σπιρουλίνα flakes.

Καλή σας απόλαυση!

#Sp_recipes

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης