Σπαγγέτι με μπρόκολο και Σπιρουλίνα flakes [Lactose free]

Μακαρόνια με μπρόκολο, ντοματίνια, ροδέλες ελιάς και Σπιρουλίνα flakes σερβιρισμένα σε καφέ πιάτο

Το αγαπημένο λαχανικό, μαγειρεμένο με ζυμαρικά και Σπιρουλίνα flakes!
Ένα γεύμα υψηλής διατροφικής αξίας που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι!

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 25′
Μερίδες: 3-4
Θερμίδες ανά μερίδα: 358kcal

Υλικά

  • 1 μπρόκολο μεγάλο
  • 500g μακαρόνια spaghetti
  • 10 ντοματίνια κομμένα σε φέτες
  • 2 κ.σ. Σπιρουλίνα Flakes
  • 1 σκόρδο
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα εμπορίου
  • Λίγο αλάτι και πιπέρι
  • Ρίγανη

Εκτέλεση

  1. Χωρίζετε το μπρόκολο σε μικρά μπουκετάκια και τα βράζετε για λίγα λεπτά σε νερό μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
  2. Σουρώνετε το μπρόκολο και στο ίδιο νερό βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες.
  3. Σε τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια θερμοκρασία και σοτάρετε το μπρόκολο.
  4. Προσθέτετε τα ντοματίνια και το σκόρδο και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 1′ ακόμα.
  5. Στο τέλος, προσθέτετε τη μουστάρδα και το αλάτι.
  6. Αποσύρετε από την εστία μόλις πάρει μια βράση.
  7. Με μία πιρούνα, μεταφέρετε τα μακαρόνια χωρίς να τα σουρώσετε στο τηγάνι και ανακατεύετε.
  8. Αφήνετε να σταθεί για λίγο και να απορροφήσει τα υγρά του.
  9. Σερβίρετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ρίγανη και τα Σπιρουλίνα flakes.

Καλή σας απόλαυση!
#Sp_recipes

 

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης