Αρακάς με μοσχαράκι και Σπιρουλίνα flakes

Μαύρο πιάτο με κομμάτια από μοσχάρι κοκκινιστό και αρακά

Σου θυμίζει λίγο κυριακάτικο οικογενειακό γεύμα; Δεν έχεις άδικο!
Όμως, δεν ξέρεις ότι αυτό το γεύμα περιέχει εκτός από πλήθος θρεπτικών συστατικών, υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης!

Βαθμός δυσκολίας: Μέτριος
Χρόνος προετοιμασίας: 60′
Μερίδες: 2
Θερμίδες ανά μερίδα: 540 kcal [29g πρωτεΐνη]

Υλικά:

  • 500g αρακάς
  • 600g μοσχαρίσιο κρέας σε κομμάτια
  • Αλάτι, πιπέρι,
  • 2 καρότα σε φέτες
  • 60g ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τον αρακά προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι και τα καρότα.
  2. Τσιγαρίζουμε ελαφρώς το κρέας και το αφήνουμε να βράσει μαζί με τον αρακά.
  3. Προσθέτουμε νερό, ελαιόλαδο και προαιρετικά 2 κ.σ. μουστάρδα με 1 κ.γλ. μέλι.

Καλή σας απόλαυση!

Εγγραφείτε στο newsletter
& αποκτήστε 10% έκπτωση στην επόμενη παραγγελία

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης

X