Ζυμαρικά χωρίς γλουτένη με πέστο από Σπιρουλίνα Flakes

Τα αγαπημένα μας ζυμαρικά γίνονται ένα ξεχωριστό πιάτο χάρη στο πέστο με Σπιρουλίνα flakes. Όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά σε ένα γεύμα που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 20′
Μερίδες: 2
Θερμίδες ανά μερίδα: 483 kcal

Υλικά:

  • 500g φιογκάκια χωρίς γλουτένη
  • 200g τυρί φέτα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κ.γλ. κόλιανδρο
  • 1 κ.σ. Σπιρουλίνα Flakes
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Λίγο αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μπλέντερ, ρίχνετε τη φέτα, την καθαρισμένη σκελίδα σκόρδο, τον κόλιανδρο, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα Σπιρουλίνα flakes
  2. Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα σουρώνετε
  3. Στο τέλος, ρίχνετε τη σάλτσα στα ζυμαρικά και ανακατεύετε

Καλή σας απόλαυση!

Εγγραφείτε στο newsletter
& αποκτήστε 10% έκπτωση στην επόμενη παραγγελία

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης

X