Top 3 wellness mythbusters!

Νεαρή γυναίκα κάνει γιόγκα και έχει τη spiroulina PLATENSIS μαζί της

Θέλεις να ακολουθήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής αλλά δεν έχεις χρόνο; Εννοείται ότι αυτό είναι μύθος! Στη Spiroulina PLATENSIS αγαπάμε την αλήθεια & καταρρίπτουμε τους τρεις πιο διαδεδομένους μύθους που αφορούν το wellness!

Η υγιεινή διατροφή χρειάζεται χρόνο
Μύθος! Φυσικά και μπορείς να φας υγιεινά ακόμα κι αν δεν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο! Απλά οργάνωσε τα γεύματά σου, μαγείρεψε το προηγούμενο βράδυ και πρόσθεσε Spiroulina PLATENSIS σε κάθε σου γεύμα! Βρες υγιεινές & γευστικές συνταγές εδώ!

Η γυμναστική απαιτεί πολύ ελεύθερο χρόνο
Μύθος! Γυμναστική δεν είναι μόνο το personal ή το crossfit! Μπορείς να γυμναστείς πηγαίνοντας στη δουλειά σου με τα πόδια. Μπορείς να γυμναστείς κάνοντας μια μεγάλη βόλτα με την παρέα σου. Μπορείς να γυμναστείς το βράδυ μετά τη δουλειά πηγαίνοντας σε ένα κοντινό γήπεδο του τένις ή απλά το Σαββατοκύριακο για μπάνιο! Δε θέλει χρόνο! Θέλει τρόπο!

Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη μόνο σε όσους γυμνάζονται πολύ
Μύθος! Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για κάθε οργανισμό! Χαρίζει ενέργεια, προκαλεί το αίσθημα κορεσμού και συμβάλλει στο κάψιμο του λίπους κι όχι του μυϊκού ιστού κατά τη διάρκεια της άθλησης! Πάρε τη Spiroulina PLATENSIS, λοιπόν, όχι μόνο πριν & μετά την αθλητική σου δραστηριότητα αλλά σε όλα τα γεύματα σου για να ρυθμίσεις το μεταβολισμό σου και να λάβεις όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι.

Τώρα πια ξέρεις! Βάλε τη Spiroulina PLATENSIS στη ζωή σου, νιώσε τη διαφορά & ζήσε διαφορετικά!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης