Spiroulina PLATENSIS Black Friday list

Η πιο συναρπαστική Παρασκευή του χρόνου έφτασε! Για να μην ξεφύγεις, πάρε όλα όσα χρειάζεσαι σε super τιμές από τη Spiroulina PLATENSIS!

Healthy & eco προϊόντα που αξίζει να πάρεις αυτήν την Black Friday!

Spiroulina PLATENSIS
Σε Ταμπλέτες ή Σε Σκόνη, η Spiroulina PLATENSIS είναι απαραίτητη για έναν χειμώνα με turbo ανοσοποιητικό & full ενέργεια! Κι αν την προτιμάς στα φαγητά σου, πάρε τα Σπιρουλίνα flakes! Απόκτησέ την εδώ!

Food products
Απόλαυσε τα πιο γευστικά πιάτα με τις Ταλιατέλες με Spiroulina PLATENSIS και δοκίμασε το πιο νόστιμο, χορταστικό & γευστικό σνακ, τα κριτσίνια ολικής με Spiroulina PLATENSIS! Απόκτησέ τα εδώ!

Eco products
Λέμε ‘αντίο’ στο πλαστικό επιλέγοντας sustainable προϊόντα για το σπίτι μας! Αντικαθιστούμε τα καλαμάκια μιας χρήσης με τα bamboo, χρησιμοποιούμε για το πρωινό μας Coconut Bowl & cutlery, δίνουμε cozy ατμόσφαιρα στον χώρο μας με τα coconut candles! Απόκτησέ τα εδώ!

Beauty products
Φρόντισε το δέρμα σου με τα πιο φυσικά προϊόντα! Κάνε απολέπιση με το Γάντι ή τη Ζώνη από ίνες κάνναβης & γιούτας. Δώσε νεανική όψη στην επιδερμίδα σου με την Κρέμα Αντιγήρανσης και πρόσφερε βαθιά φροντίδα με το Αντιγηραντικό serum.

 

Πάρε τα απαραίτητα για την καθημερινότητα από τη Spiroulina PLATENSIS!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης