Χαμηλός σίδηρος; 5 τροφές που είναι ‘φουλ’!

Φρέσκα φύλλα από σπανάκι σε αλουμινένιο μπολ

Μήπως νιώθεις ατονία και κόπωση; Μπορεί να μη φταίει μόνο η δύσκολη καθημερινότητα σου…
Ίσως τα επίπεδα σιδήρου σου να είναι χαμηλά.

Τι είναι ο σίδηρος;
Ο σίδηρος ανήκει στην ομάδα των μετάλλων. Αν και παρουσιάζει μικρή συγκέντρωση στο σώμα μας, είναι εξαιρετικής σημασίας για τον οργανισμό.

Ποιες τροφές είναι πλούσιες σε σίδηρο;

  • Τα οστρακοειδή
    Τα έχεις συνδυάσει με βόλτες στην παραλία! Ώρα να τα καταναλώνεις συχνότερα στη διατροφή σου γιατί ο σίδηρος που περιέχεται στα οστρακοειδή είναι εξαιρετικά απορροφήσιμος από τον οργανισμό.
  • Το σπανάκι
    Ο Ποπάυ ήξερε τι έκανε! Το σπανάκι περιέχει υψηλή συγκέντρωση σιδήρου. Δοκίμασε την ομελέτα με σπανάκι και Σπιρουλίνα flakes! Δες τη συνταγή εδώ!
  • Η κινόα
    Πόσες συνταγές με κινόα έχεις ακούσει τελευταία; Εμείς πάντως πολλές! Η κινόα είναι ένα είδος δημητριακού με υψηλή διατροφική αξία. Βάλ’ τη στην καθημερινότητά σου και φτιάξε σαλάτα με κινόα και Σπιρουλίνα flakes! Δες τη συνταγή εδώ!
  • Τα κόκκινα φασόλια
    Τα κόκκινα φασόλια δεν είναι τόσο διαδεδομένα στην ελληνική κουζίνα. Διαθέτουν πολλά μέταλλα και ιχνοστοιχεία που τα καθιστούν ιδιαίτερα θρεπτικά!
  • Η σπιρουλίνα
    Η αγαπημένη μας Spiroulina PLATENSIS διαθέτει σίδηρο υψηλής βιοθεσιμότητας, ιδιότητα που τον καθιστά πιο εύκολα απορροφήσιμο από τον οργανισμό.

 

Κατανάλωσε καθημερινά τη συνιστώμενη δοσολογία Spiroulina PLATENSIS και σε ένα μήνα θα δεις τις τιμές του σιδήρου σου ανεβασμένες! 😉

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης