Η μοναδική σπιρουλίνα χωρίς βαρέα μέταλλα… Αποδεδειγμένα!

Χέρι σε εξωτερικό χώρο με φόντο πράσινο που κρατάει τη Spiroulina PLATENSIS

Κάποιος μπορεί να πει πολλά για τις σπιρουλίνες γενικά! Εμείς όμως μιλάμε με αποδείξεις! Η Spiroulina PLATENSIS είναι η μοναδική ελληνική σπιρουλίνα χωρίς βαρέα μέταλλα! Αποδεδειγμένα!

Τα άλγη, στα οποία ανήκει και η σπιρουλίνα, έχουν μεγάλη ικανότητα βιοσυσσώρευσης βαρέων μετάλλων, γεγονός που σημαίνει ότι η παρουσία αυτών είτε στο νερό είτε στα θρεπτικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη της σπιρουλίνας, θα είχε ως αποτέλεσμα την επιβάρυνση του τελικού προϊόντος.

Στη Spiroulina PLATENSIS χάρη στους συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους του χρησιμοποιούμενου νερού, αποκλείουμε το ενδεχόμενο ύπαρξης βαρέων μετάλλων & μικροβιακού φορτίου σε αυτό.

Όλα τα παραπάνω πιστοποιούνται με τα διεθνή πιστοποιητικά Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων από την TUV Austria Hellas. Επιπλέον, έχουμε χημικές αναλύσεις από πιστοποιημένο εργαστήριο που το αποδεικνύουν ότι τα νερά της καλλιέργειας μας δεν περιέχουν βαρέα μέταλλα & οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι της υψηλότερης καθαρότητας, και αυτό αποτελεί βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Επίλεξε την ασφάλεια! Εμπιστεύσου τη Spiroulina PLATENSIS… φυσικά!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης