Μάθε πώς δε θα αρρωστήσεις τον φετινό χειμώνα!

Νεαρή όμορφη ξανθιά γυναίκα που σκέφτεται τη spiroulina PLATENSIS

Σαν να κρύωσε ο καιρός! Για να μην την πατήσεις φέτος τον χειμώνα, έχουμε τη λύση!

Spiroulina PLATENSIS για γερό ανοσοποιητικό!
Λειτουργεί ως πολυβιταμίνη, αλλά είναι 100% φυσικό προϊόν! Η Spiroulina PLATENSIS περιέχει ένα ευρύ φάσμα βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων και υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη με όλα τα απαραίτητα αμινοξέα – ώστε να χτίσουμε ένα εξαιρετικό ανοσοποιητικό σύστημα:

  • Φυκοκυανίνη: ενισχύει την αντίσταση του οργανισμού σε μολύνσεις από ιούς
  • Βιταμίνη Ε: αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό παράγοντα που προστατεύει τα κύτταρα του σώματος από βλάβες προκαλούμενες από ελεύθερες ρίζες
  • β- καροτένιο: αναζητά και καταστρέφει τα μικρόβια και άλλα «ασθενή» κύτταρα
  • Ψευδάργυρο και σελήνιο: προάγουν την παραγωγή των λευκών αιμοσφαιρίων που χρειάζεται ο οργανισμός για να επιτεθεί στους παθογόνους μικροοργανισμούς.

More info: Η Spiroulina PLATENSIS λειτουργεί προληπτικά αλλά και κατασταλτικά στις επιθέσεις από ιούς και βακτήρια. Ακόμη κι αν νοσήσουμε, η Spiroulina PLATENSIS συμβάλλει στην ταχύτερη ανάρρωση!

Θυμήσου ότι προτίμηση των καταναλωτών στην Spiroulina PLATENSIS δεν είναι τυχαία!
Με τα προϊόντα μας πραγματοποιήθηκε παγκόσμια πρώτη κλινική μελέτη από το Τμήμα Παθολογίας του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης από τους Δρ. Ηλία Ε. Μαζοκοπάκη & Δρ. Μαρία Γ. Παπαδομανωλάκη η οποία αναδεικνύει τη συμβολή της Spiroulina PLATENSIS στην πρόληψη & νοσηλεία από COVID-19. Δες τη εδώ!

Πάρε την υγεία στα χέρια σου… Πάρε Spiroulina PLATENSIS!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης