Ανοσοποιητικό: 3 συμβουλές για την ενίσχυσή του

Ο χρόνος μπήκε πολύ δυναμικά! Κι εκτός από τον Covid-19, ιώσεις & γρίπη έκαναν την επανεμφάνισή του! Αντιμετώπισε κάθε απειλή με δυνατό ανοσοποιητικό!

Τρεις συμβουλές για ενίσχυση του ανοσοποιητικού

        1. Βελτίωσε τη διατροφή σου!
          Κατανάλωσε φρούτα και λαχανικά, καθώς περιέχουν αντιοξειδωτικά και βιταμίνες. Πρόσθεσε πρωτεΐνη στα γεύματά σου, εφόσον συμβάλλουν στην ενδυνάμωση και καλή λειτουργία του οργανισμού. Βάλε τα Ω-3 λιπαρά στο πιάτο, διότι ενισχύουν την ανοσοαπόκριση του οργανισμού και συμβάλλουν στην αντιμετώπιση επιθέσεων από ιούς και βακτήρια. Απόφυγε τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες και την κατανάλωση ζάχαρης, καθώς επιδρούν αρνητικά στη λειτουργία του ανοσοποιητικού.
        2. Ενυδατώσου ικανοποιητικά!
          Κάθε σύστημα του οργανισμού μας για να λειτουργεί σωστά πρέπει να ενυδατώνεται. Χρειαζόμαστε περίπου 2,5lt υγρών (κυρίως νερού) ημερησίως. Κι αν δε θες να πίνεις απλά νερό, δοκίμασε να ενυδατώνεσαι πίνοντας smoothies με Spiroulina PLATENSIS.
          Πάρε ιδέες για smoothies εδώ!
        3. Βάλε τη Spiroulina PLATENSIS στη διατροφή σου!
          Λειτουργεί προληπτικά αλλά και κατασταλτικά στις επιθέσεις από ιούς και βακτήρια, χάρη στα πολύτιμα συστατικά που διαθέτει:

Θυμήσου ότι προτίμηση των καταναλωτών στην Spiroulina PLATENSIS δεν είναι τυχαία!
Με τα προϊόντα μας έχουν πραγματοποιηθεί κλινικές μελέτες που αποτελούν και την επιστημονική τεκμηρίωση της άριστης ποιότητάς τους.

Απόκτησε turbo ανοσοποιητικό με Spiroulina PLATENSIS… φυσικά!

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης