5 συμβουλές για ένα υγιές σώμα!

Γυναίκα με αθλητικά ρούχα και υγιές σώμα

Λίγο πριν το καλοκαίρι, γκρινιάζουμε για τα κιλά της καραντίνας & την κυτταρίτιδα… Θα έπρεπε όμως να προβληματιζόμαστε περισσότερο για την υγεία κι όχι για την ομορφιά του σώματός μας!

5 συμβουλές για super healthy σώμα!

♦ Ενυδατώσου σωστά
Το νερό συμβάλλει σε όλες τις μεταβολικές διεργασίες του οργανισμού. Χρειαζόμαστε 8-10 ποτήρια νερό. Και για να μην υπάρχει μονοτονία αντί για νερό μπορείς να πίνεις και smoothies με Spiroulina PLATENSIS! Πάρε ιδέες εδώ! Φυσικά και θα τα απολαύσεις με Bamboo καλαμάκι! Εκτός από healthy, be eco!

♦ Ξεκίνα τη μέρα σου με πρωινό!
Ένα καλό πρωινό τροφοδοτεί τον οργανισμό σου με όλη την ενέργεια και την ευεξία που χρειάζεσαι. Επιπλέον, συμβάλλει στη διατήρηση του βάρους, αφού μειώνει τις λιγούρες! Πριν φύγεις για τη δουλειά, φτιάξε ένα Acai bowl με Spiroulina PLATENIS! Δες τη συνταγή εδώ! Εννοείται θα το σερβίρεις στο Coconut Vegan Bowl & θα το απολαύσεις με το Χειροποίητο κουτάλι από κοκοφοίνικα! Be eco, είπαμε!

Κάνε αποτοξίνωση!
Διώξε τις ελεύθερες ρίζες από τον οργανισμό σου με τη βοήθεια των αντιοξειδωτικών. Απομακρύνοντάς τες θα νιώσεις ευεξία και το σώμα σου θα δουλεύει ρολόι! Φτιάξε Smoothie με ρόδι και Σκόνη Spiroulina PLATENSIS. Super αντιοξειδωτική δράση και πλούσια γεύση! Δες τη συνταγή εδώ!

♦ Ασκήσου συστηματικά!
Ακούγεται κλισέ! Ωστόσο, η άσκηση είναι απαραίτητη για ένα υγιές σώμα. Το περπάτημα, το τρέξιμο, η κολύμβηση, η ποδηλασία και ο χορός είναι ευχάριστοι τρόποι να διατηρήσεις ένα σώμα υγιές και σε φόρμα! Και μην ξεχνάς! Πριν & μετά από κάθε αθλητική δραστηριότητα να λαμβάνεις Spiroulina PLATENSIS!

♦ Επίλεξε τα σωστά σνακς!
Ίσως δε σου έχει περάσει από το μυαλό, αλλά αυτό το τσιμπολόγημα σου κάνει περισσότερο κακό από όσο νομίζεις! Κρουασάν, πατατάκια, μπισκότα κι άλλα ‘κλασικά’ σνακς σε γεμίζουν τρανς λιπαρά, θερμίδες & τοξίνες! Βάλε στη ζωή σου υγιεινά σνακς όπως φρούτα & μπάρες δημητριακών και ικανοποίησε τις λιγούρες σου! Φτιάξε μόνη σου τις πιο healthy Μπάρες δημητριακών με μέλι και Σπιρουλίνα flakes! Δες τη συνταγή εδώ!

Γίνε η πιο healthy εκδοχή του εαυτού… φυσικά με Spiroulina PLATENSIS!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης