4 διατροφικά μυστικά για turbo ανοσοποιητικό

Τραπέζι με πλήθος τροφών από όλες τις ομάδες και Σπιρουλίνα flakes

Θέλεις δυνατό ανοσοποιητικό; Αποκαλύπτουμε τώρα όλα τα διατροφικά μυστικά για να έχεις την πιο δυνατή άμυνα για τον οργανισμό σου!

∴ Ποικιλία να υπάρχει!
Όλοι μας έχουμε αγαπημένα φαγητά. Δυστυχώς, όμως, η γεύση δε χαρίζει πάντα όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε! Καταναλώνουμε όλα τα γεύματα επιλέγοντας τροφές από όλες τις ομάδες. Έτσι, εξασφαλίζουμε επαρκή πρόσληψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών.

∴ Ένα φρούτο τη ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα!
Κι ένα λαχανικό επίσης! Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά συστατικά. Γέμισε το τραπέζι σου με χρώματα για τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού!

∴ Νερό… Το πιο πολύτιμο αγαθό!
Η ενυδάτωση είναι σημαντική και το χειμώνα, γιατί συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των επιφανειακών κυττάρων της αναπνευστικής οδού, και στην άμυνα του οργανισμού. Αν δυσκολεύεσαι να πίνεις πολύ νερό, συμπλήρωσε την απαραίτητη ποσότητα υγρών με φυσικούς χυμούς και σούπες.

∴ Spiroulina PLATENSIS: Η υπερ-τροφή σου!
Η Spiroulina PLATENSIS περιέχει ένα ευρύ φάσμα βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων και υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη με όλα τα απαραίτητα αμινοξέα – ώστε να χτίσουμε ένα εξαιρετικό ανοσοποιητικό σύστημα:

  • Φυκοκυανίνη: ενισχύει την αντίσταση του οργανισμού σε μολύνσεις από ιούς
  • Βιταμίνη Ε: συμβάλλει στην παραγωγή των Β-κυττάρων που παράγουν αντισώματα και βοηθούν στην καταστροφή των βακτηρίων.
  • β- καροτένιο: αναζητά και καταστρέφει τα μικρόβια και άλλα «ασθενή» κύτταρα, έχοντας παράλληλα & ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
  • Ψευδάργυρο και σελήνιο: προάγουν την παραγωγή των λευκών αιμοσφαιρίων που χρειάζεται ο οργανισμός για να επιτεθεί στους παθογόνους μικροοργανισμούς.

Χτίσε την άμυνά σου με τον πιο εύκολο τρόπο… Βελτιώνοντας τη διατροφή σου!

4 διατροφικά μυστικά για turbo ανοσοποιητικό

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης