Στόχος Ιουνίου: Ακολουθώ πιο eco lifestyle

Μία καρύδα κομμένη στη μέση πάνω σε ξύλινο πάγκο και δίπλα ένα μπολ και μαχαιροπίρουνα από καρύδα

Έχεις αναλογιστεί με πόσο πλαστικό έχεις επιβαρύνει το περιβάλλον όλα αυτά τα χρόνια; Κάθε πράξη μας, αφήνει κι ένα σημάδι… ένα αποτύπωμα στο περιβάλλον. Μήπως ήρθε η ώρα να αφήσουμε κάτι καλό σε αυτό τον πλανήτη;

🍃 Be environment friendly… είναι τάση!
Μία μόδα μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας για πάντα! Μία μικρή προσπάθεια μπορεί να αλλάξει τον πλανήτη για πάντα!

🍃 Be a zero waster!
Το πλαστικό το αποχαιρετάμε σιγά- σιγά! Επίλεξε, λοιπόν, πάνινες σακούλες για τα ψώνια σου & επαναχρησιμοποιούμενα είδη όπως bamboo καλαμάκια & coconut bowls για τα γεύματά σου. Ακόμη κι αν δεν μπορείς να αποφύγεις το χαρτί ή το πλαστικό, διάλεξε ανακυκλώσιμες συσκευασίες και γενικότερα ανακύκλωσε τα πάντα!

🍃 Be food saver!
Φυσικά, ο περιορισμός των αποβλήτων δεν αφορά μόνο συσκευασίες ή καθημερινά είδη αλλά και το φαγητό μας! Μείωσε τη σπατάλη του φαγητού αγοράζοντας από το super market μόνο όσα χρειάζεσαι και γίνε δημιουργικός με τα εβδομαδιαία γεύματά σου!

🍃 Be a composter!
Εννοείται ότι στο μπαλκόνι σου χωράει ένας μικρός κάδος κομποστοποίησης για τα απομεινάρια φρούτων, λαχανικών και άλλων υλικών! Είναι ο καλύτερος τρόπος να φτιάξεις ποιοτικό χώμα για τα φυτά σου!

🍃 Be ethical fashionista!
Η βιωσιμότητα αφορά όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Η μόδα, λοιπόν, δε θα μπορούσε να λείπει! Υιοθέτησε το πρότυπο της ηθικής μόδας, περιορίζοντας τις αγορές & δίνοντας ζωή στα παλιά σου ρούχα. Αποτέλεσμα; Η μείωση του οικολογικού αποτυπώματος!

Βελτίωσε τη ζωή σου & σώσε τον πλανήτη! Είναι η πιο φυσική σου επιλογή!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης