Πιστοποιήσεις

πιστοποιήσεις

Το Δίκτυο Ελληνικής Σπιρουλίνας ΕΕ είναι η μόνη ελληνική εταιρεία παραγωγής σπιρουλίνας  πιστοποιημένη με το FSSC 22000 για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων που εφαρμόζει από την TUV Austria Hellas.

Το FSSC 22000  περιλαμβάνει τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 22000:2005, ISO/TS 22002-1BSI και τις πρόσθετες απαιτήσεις του Food Safety System Certification (FSSC) 22000.

Παράλληλα, η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με το  EN ISO 9001 : 2008 από την TUV Austria Hellas για το Σύστημα Διαχείρισης που εφαρμόζει.

Επιπρόσθετα, το Δίκτυο Ελληνικής Σπιρουλίνας έχει Άδεια Παραγωγής Συμπληρωμάτων Διατροφής από τον ΕΟΦ.  

 

Από την ίδρυσή του πρωταρχική επιδίωξη του Δικτύου Ελληνικής Σπιρουλίνας ήταν και παραμένει η παραγωγή σπιρουλίνας αρίστης ποιότητας. Από την πρώτη στιγμή δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στη μέριμνα γύρω από θέματα ποιότητας, τόσο των πρώτων υλών και διαδικασιών παραγωγής, όσο και του χρησιμοποιούμενου νερού.  

Η επιβράβευση των  προσπαθειών μας με τα διεθνή πιστοποιητικά Διαχείρισης  Ασφάλειας Τροφίμων από την TUV Austria Hellas, αποτελεί εχέγγυο ποιότητας των προϊόντων Spiroulina Platensis. 

 

Πιστοποιήσεις
- EN ISO 9001:2008
- FSSC 22000 (Food Safety System Certification 22000)
- Halal


Άδειες Παραγωγής

- Άδεια παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής  

Spirulina Platensis από το Δίκτυο Ελληνικής Σπιρουλίνας

spirulina newsletter

Sereal DesignersΔιαδύο :: Εταιρεία Πληροφορικής