οδηγίες χρήσης και δοσολογία

Οδηγίες χρήσης για χρήση Spiroulina Platensis σκόνης και ταμπλετών
  • Spiroulina Platensis σκόνη

Οι ενήλικες να καταναλώνουν 3 γραμμάρια σπιρουλίνας (ένα φακελάκι) ημερησίως, διαλυμένο σε χυμό φρούτων, γάλα ή νερό. Επίσης, η σπιρουλίνα μπορεί να καταναλωθεί πασπαλισμένη σε σαλάτα ή λαχανικά.

Τα παιδιά συνιστάται να καταναλώνουν έως 1,5 γραμμάριο σπιρουλίνας ημερησίως (μισό φακελάκι).

  • Spiroulina Platensis ταμπλέτες

Οι ενήλικες να καταναλώνουν 3 γραμμάρια σπιρουλίνας (6 δισκία) ημερησίως, με νερό, χυμό ή γάλα. Τα παιδιά συνιστάται να καταναλώνουν έως 1,5 γραμμάριο σπιρουλίνας (3 δισκία).

 

Προκειμένου να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο μέγιστο δυνατό βαθμό, από την κατανάλωση των προϊόντων Spiroulina Platensis σας προτείνουμε να συμπληρώσετε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο υγείας. 

Μετά την επεξεργασία των στοιχείων, θα σας προτείνουμε προσωπικές οδηγίες χρήσης για τη Spiroulina Platensis (δοσολογία - συχνότητα λήψης) βάσει των αναγκών του οργανισμού σας. 

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο υγείας Spiroulina Platensis

 

! Εφιστούμε ιδιαίτερα την προσοχή σας

Απαγορεύεται η λήψη σπιρουλίνας σε άτομα που πάσχουν απο: 

  • Φαινυλκετονουρία
  • Νόσο του Crohn (σε περιόδους έξαρσης)
  • Ελκώδη κολίτιδα (σε περιόδους έξαρσης)
  • Νεφρική ανεπάρκεια 

Επίσης, άτομα που πάσχουν απο θυρεοειδή θα πρέπει να καταναλώνουν σπιρουλίνα χωρίς ιώδιο, σε συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό τους. 

Η σπιρουλίνα διατηρείται σε ξηρό και δροσερό περιβάλλον και δεν πρέπει να εκτίθεται σε θερμοκρασίες άνω των 40οC καθώς περιέχει θερμοευαίσθητα θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες. Για τον ίδιο λόγο πρέπει να καταναλώνεται ωμή (να αποφεύγεται μαγείρεμα ή βρασμός).

 

Spirulina Platensis από το Δίκτυο Ελληνικής Σπιρουλίνας

spirulina newsletter

Sereal DesignersΔιαδύο :: Εταιρεία Πληροφορικής